Zonvakantie Albanië

admin

1 januari 2020

Albanië is een land dat zicht steeds meer leent voor een heuse zonvakantie. Een zonvakantie Albanië is dan ook het aanraden waard. Albanië ligt in Oost-Europa en is een Balkanland. Het land kent hetzelfde klimaat als landen als Griekenland, Bulgarije en Kroatië. Het land ligt aan de Adriatische en Ionische zee.

Waarom zonvakantie Albanië?

  • Unieke ontdekken, voor toeristen is het land nog vrij onbekend
  • Het land kent nog vele ongerepte stranden
  • Het land is erg goedkoop
  • De mensen zijn ontzettend gastvrij en vriendelijk
  • In de zomer is het 30+ graden!
  • Verkoeling kan gezocht worden in de Adriatische of Ionische zee

Aanbieders zonvakantie Albanië

Hieronder vindt u een aanbod van aanbieders van zonvakanties in Albanië:
WTC.nl - World Ticket Center. Elke reis, zo geregeld!

Zon, zee & strand in Albanië

Zon, zee & strand. Je vindt het allemaal in Albanië. Perfect dus voor een zonvakantie! In het noorden van het land zijn prachtige brede stranden. Hoe verder je naar het zuiden gaat, hoe meer natuurlijke (ongerepte) stranden je hier aan zult treffen. Heerlijk om te vertoeven! Zee is is ondiep, het water helder en blauw en de stranden prachtig wit van het fijnzand!

Bezienswaardigheden

Naast zon, zee & strand is er in Albanië nog veel meer te zien. Denk hierbij aan de oude hoofdstad Durres, of de huidige hoofdstad Tirana. Hier vindt je onder meer het Skanderbegplein. Ook kun je een kijkje nemen in het Amfitheater, dat is een van de verfijnde monumenten. Of breng een bezoekje aan het Archeologisch Museum of het Meer van Ohrid. In het land Albanië is genoeg te beleven en je kunt hier cultuur snuiven. Albanie: perfect voor een zonvakantie en meer!

Kies voor een zonvakantie in Albanië

Wil je eens wat anders dan anders en meer van Europa ontdekken? Dan is Albanië het land voor jouw zonvakantie! Het is een land dat steeds vaker wordt gevonden door toeristen en ook steeds meer openstaat hiervoor. Het land profiteert van de toeristenstroom. Maar desondanks is het land door veel mensen nog niet ontdekt. Tijd om daar dus verandering in aan te brengen en kies voor zonvakantie Albanië!