Samen genieten in de rijke omgeving van Nijmegen

admin

23 oktober 2017

Voor degenen die er niet zo bekend mee zijn, Nijmegen is een stad in de provincie Gelderland om haar dicht bij de Duitse grens. Door de rijke natuurlijke omgeving is het een ideale plek om een weekendje weg te gaan of een midweekje te boeken, met je partner of met een grote groep bijvoorbeeld. We vertellen je graag wat meer over de accommodaties in Nijmegen die je voor een grote groep kunt boeken als je in deze omgeving een korte vakantie wilt boeken. Daarnaast zijn er volop leuke activiteiten te beleven op ons vakantiepark maar ook daarbuiten, we vertellen je graag wat meer over.

Boek een groepsaccomodatie bij Nijmegen

Als je met een grote groep een weekendje of een week weg gaat dan natuurlijk voorzien zijn van alle gemakken. Ook als je een familieweekend of een zakelijk uitje organiseert. Aan de hoge beoordelingen kan je al afleiden dat onze accommodaties voorzien zijn van alle mogelijkheden die groepen maar kunnen mensen. Zeer grote huizen, luxe slaapkamers in een prachtige omgeving.

Leuke activiteiten binnen en buiten het park

Buiten het park zijn er ook voldoende activiteiten die we even op een rijtje gezet hebben voor je. Als je een familieweekend organiseert dan kan je bijvoorbeeld ook een familietoernooi organiseren. Diverse spelletjes om er achter te komen die de beste uit je familie is. Daarnaast kan je ook een elektrische scooter huren om de omgeving te ontdekken.

De natuurlijke omgeving van Nijmegen

In de omgeving van Nijmegen is er bovendien volop natuur te vinden, er zijn natuurgebieden met een grote variatie aan landschappen. Slingerende dijken, grote meren en uitgebreide weilanden maken de omgeving van Nijmegen tot zeer natuurrijk. Er zijn echter ook volop bossen in de omgeving, al zijn sommige wel minder toegankelijk door de grote moerasgebieden en heidevelden.

Genoeg activiteiten in de regio

Nijmegen staat natuurlijk voornamelijk bekend om de Nijmeegse vierdaagse, een event waar jaarlijks tienduizenden mensen op af komen uit binnen- en buitenland. Na de vierdaagse is er dan nog altijd tijd voor een heerlijk speciaalbiertje op terras. Wat wellicht minder bekend is, is het jaarlijkse ‘bederfelijke vers’ festival, een poëziefestival waar enkele duizenden mensen op afkomen.