Rondreis Albanië

admin

10 maart 2016

Ben je de mogelijkheden voor een rondreis Albanië aan het uitzoeken? Een rondreis door Albanië is gegarandeerd een geslaagde keuze. Albanië is immers een prachtig land met een rijke historie. De natuur en stranden zijn hier veelal nog ongerept en de kustlijn is werkelijk prachtig. Tijdens de rondreis maak je kennis met het dagelijks leven, de cultuur en de geschiedenis van het land. Tijdens een rondreis zal je overnachten in sfeervolle accomodaties, hotels, B&B’s, berghutten en meer! Er zijn verschillende arrangementen voor een rondreis in Albanië mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een Natuurreis of een wandelreis.

Waarom rondreis door Albanië?

  • Ontdekking van het hele land
  • Geweldige wandelingen die je meer leert over de geschiedenis
  • Bezoek aan buurland Kosovo is mogelijk
  • De hoofdstad Tirana verkennen (onder meer het Skanderbegplein)
  • Verblijf bij het Meer van Ohrid mogelijk
  • Unieke en onvergetelijke ervaring!

Aanbieders rondreis Albanië

Er zijn diverse aanbieders van rondreizen in Albanië. Klik hieronder op een logo om de rondreis per aanbieder te ontdekken:

SNP Natuurreizen

Inspannen & ontspannen!

De rondreis in Albanië is een intensieve reis, waarbij veel gewandeld zal worden. Maar je hebt natuurlijk zelf de keuze om mee te doen. De rondreis biedt namelijk ook erg veel ruimte voor ontspanning. Denk bijvoorbeeld aan een verfrissende duik in de zee, een lekker biertje of wijntje op een terras of gewoon een lekker kampvuur in de bergen, in de frisse buitenlucht!

Rondreis Albanië: ontdek de diepste geheimen van het land

Tijdens de rondreis door het Albanese land zal je de diepste geheimen van het land ontdekken. Denk bijvoorbeeld aan een wandeling rond het meer van Prespa of otdek de Valbona Vallei, welke zeer beroemd is. Je zult oren en ogen te kort komen om alles op te vangen. Daarnaast gaan we samen de hoofdstad Tirana ontdekken, waar het communistische verleden nog duidelijk zichtbaar is. Door een rondreis in Albanië te volgen, zal je ontdekken wat dit Balkanland allemaal te bieden. We kunnen je verzekeren, dat is meer dan je denkt!

Actieve vakanties SNP Natuurreizen

Zon, Zee & Strand

Albanië is een land dat prachtige stranden kent aan de westkust. Dankzij het lekkere klimaat is dan ook mogelijk om heerlijk aan het strand te liggen. Deze stranden zijn prachtig wit. In het noorden van het landt, treft u brede zandstranden. Wanneer u afdaalt naar het zuiden, nabij Saranda, vindt u verlaten, ongerepte stranden. Geniet onder uw parasol van de Ionische kust!