Parkeren op Schiphol: zo pak je het slim aan

admin

5 mei 2017

Wanneer je op vakantie gaat en vertrekt vanaf Schiphol wil je graag makkelijk vervoer met al je bagage. Voor velen is de auto dan het meest voor de hand liggende. Echter bestaat er de verkeerde aanname dat parkeren op Schiphol duur is. Dat is niet meer zo. Er zijn tegenwoordig meerdere aanbieders en met de prijsvergelijker kom je er snel achter wat parkeren voor jou zou kosten. Een manier om de kosten laag te houden is door tijdig te reserveren. Door de prijzen te vergelijken kom je er snel en makkelijk achter hoeveel parkeren kost voor het aantal dagen dat voor jou nodig is.

Daarnaast is aangegeven op hoeveel transfertijd je kan rekenen en welke verdere services er beschikbaar zijn. Je ziet bijvoorbeeld dat de prijzen maar ook de transfertijden variëren per parkeeraanbieder.

Zo regel je lang parkeren

Reserveren kan dan ook meteen, dit is veel goedkoper dan op Schiphol zelf een parkeeraanbieder kiezen.

Je kunt je auto vervolgens met een gerust hart achterlaten op de parkeerplaats. Er is een goede bewaking over de parkeerplaatsen waar je gebruik kunt maken van lang parkeren. Je kunt ook zelf kiezen of je overdekt of buiten de auto parkeert.

Een goed overzicht van alle lang parkeer mogelijkheden

Welke wensen je ook hebt, door uitgebreid alle parkeermogelijkheden te vergelijken vind je snel een optie die voldoet aan jouw wensen. Je maakt altijd de meest gunstige keuze en je kunt je auto met een gerust hart achterlaten. Bovendien heb je dan een compleet overzicht van alle parkeeraanbieders, kosten en services. Op deze manier vallen de kosten mee en kun je toch het beste kiezen voor de auto als vervoer. Dat is natuurlijk een stuk makkelijker met alle bagage en je hoeft geen rekening te houden met openbaar vervoer of te rekenen op vervoer van anderen.