De onmisbare items voor in je backpack

admin

13 september 2018

Wanneer je op vakantie gaat, is het belangrijk om je goed voor te bereiden en de juiste spullen mee te nemen. Je wilt natuurlijk niet aankomen in het land van bestemming en erachter komen dat je iets vergeten bent. Of nog erger, je komt op het vliegveld en realiseert je dat je niet de juiste documenten bij je hebt. Wij hebben daarom een lijst gemaakt met de onmisbare items voor in je backpack. Op deze manier ben jij zeker goed voorbereid op je vakantie!

Praktische zaken

Allereerst is het uiteraard belangrijk om de juiste documenten mee te nemen. Vergeet daarom niet je paspoort, zorgpas, vliegtickets en accommodatie reserveringen mee te nemen. Daarnaast is het belangrijk om geen dingen zoals je telefoon, fotocamera en opladers te vergeten. Controleer ook altijd van tevoren even of je opladers wel in de stopcontacten passen of dat je een wereldstekker mee moet nemen. Een wereldstekker bevat verschillende verloopstekkers waardoor je deze in verschillende landen kunt gebruiken. Wereldstekkers zijn (online) verkrijgbaar bij de grotere winkelketens.

Kleding

Uiteraard is het belangrijk om de juiste kleding mee te nemen op vakantie. Check voor je weggaat nog even het weerbericht van je bestemming zodat je weet welke kleding wel geschikt is en welke niet. Wanneer je een week weggaat zorg dan bijvoorbeeld voor twee lange broeken, vier t-shirts, een trui, een korte broek en een zwembroek/bikini. Neem geen overbodige dingen mee, wanneer het 30 graden wordt is het niet nodig om drie truien mee te nemen. Vergeet uiteraard ook niet om genoeg ondergoed en sokken in te pakken.

Ontspanning

Het is ook altijd fijn om genoeg ontspannende dingen mee te nemen. Neem bijvoorbeeld een leuk boek, een tijdschrift of een gezelschapsspelletje mee. Ook kun je het jezelf extra comfortabel maken door je eigen kussen, een extra deken of een ontspannende reishangmat mee te nemen. Reishangmatten kun je heel klein maken en passen daardoor gemakkelijk in je tas.