Leuke activiteiten in Albanië

admin

29 mei 2018

Op vakantie gaan is altijd super relaxt, en waarschijnlijk heb je of nog nooit van Albanië gehoord of ben je er nog nooit op vakantie geweest. In Albanië zijn heel veel leuke activiteiten te doen. Als je na een tijdje het beu bent om op het prachtige strand te liggen, dan is er dus genoeg te doen. In dit artikel kun je alle leuke dingen zien!

Fietstochten

In Albanië krijg je de kans om bordenvol natuur te zien. Dit kun je bijvoorbeeld doen door middel van een fietstocht. Je kunt een normale fietstocht doen of een mountain bike fietstocht. Er zijn ook vele routes beschikbaar in het hele land. Zo kun je een culturele fietstour doen, maar ook een landschap fietstocht.

Wandelen

Maar ook wandelen is iets wat zeker kan. Hierbij eigenlijk hetzelfde, je kunt voor natuur wandeltochten kiezen maar ook voor culturele tochten. Je kunt ze boeken, maar soms is het ook leuk om dit alleen te doen. Je kunt lekker met je partner door het dorp of stadje lopen en lekker genieten.

Sports

In Albanië zijn er ook veel mogelijkheden om stoere activiteiten te doen. Denk hier bijvoorbeeld aan raften. Maar ook parasailing en paragliding is mogelijk en erg leuk om aan mee te doen. Ook jeeptochten staan zeker op het lijstje van dingen die je hier kunt doen.

Het voordeel is dat Albanië geen duur land is, en zelfs een van de meest goedkope in Europa. Hierdoor worden de activiteiten die je doet ook wat goedkoper, hoe leuk is dat? Dit zijn echte topactiviteiten voor mannen. Bekijk ook de website https://manneninfo.nl// en https://mannenwijzer.nl/.