Een comfortabel maar toch voordelig hotel in Brugge boeken

admin

23 oktober 2017

Ga je binnenkort een weekendje weg en wil je overnachten in een hotel in Brugge? Wij hebben de beste hotels en bezienswaardigheden voor je op een rijtje gezet. Hieronder kan je ook hotels vinden waarbij het niet nodig is om met een creditcard af te rekenen en er zijn ook hotels waarbij je een laatste minuut reis kunt boeken. De stad Brugge kent een karakteristiek element, de middeleeuwse straten van de Belgische stad zijn ontworpen volgens een gotische stijl. Ook de huizen stammen vaak uit de 13e eeuw waardoor ze een sprookjesachtig aanblik kunnen hebben.

De historie van Brugge

De Belgische stad Brugge wordt al meer dan 10 eeuwen bewoond en dat heeft er ook toe geleid dat de Vlaamse stad erkenning heeft gekregen. Unesco werelderfgoed heeft het hele centrum van Brugge uitgeroepen tot werelderfgoed waardoor het beschermd is. Het historische centrum is een van de belangrijkste redenen dat Brugge een populaire toeristenbestemming is geworden in België. Hou er daarom wel rekening mee dat je meer toeristen in de stad tegen kan komen.

Heb je daar geen zin in? Kies er dan voor om de stad te bezoeken op een rustig moment, tijdens Pasen bijvoorbeeld. Als je het niet erg vindt om in de drukke periode te komen dan raden we je aan om in het voor of in het najaar te komen. Hou er daarnaast rekening mee dat de meeste bezienswaardigheden in Brugge op de maandag wel gesloten zijn.

Reizen met de trein

Als je in je eentje of met een paar mensen naar Brugge afgaat reizen dan raden we je aan om met de trein te gaan. Er rijden treinen vanuit Eindhoven naar Antwerpen bijvoorbeeld, de Belgische treinen je vervolgens naar Brugge.

Volop te doen tijdens je verblijf in Brugge

Naast het feit dat er voldoende comfortabele en toch voordelige hotels in Brugge te vinden zijn, valt er ook voldoende te beleven in de stad. Er zijn verschillende musea en oude kerken die het bezichtigen waard zijn. Neem een kijkje op onze website en ontdek meer over de bezienswaardigheden in Brugge.